Dyrker du cannabis inde døres, så vil du med garanti få brug for et kulfilter.

Dyrker du cannabis inde døres, så vil du med garanti få brug for et kulfilter.

31. januar 2020 Slået fra Af fgadmin

Hvad er den bedste metode til at slippe af med den uønskede lugt i dit gro rum? Svaret er et kulfilter! 

Der er hundredvis af muligheder når det gælder kulfilter, der er tilgængelige på markedet. Fortsæt med at læse teksten her, og måske lære en ting eller to inden din anskaffelse af et kulfilter. 

Et kulfilter har den primære funktion at fjerne urenheder i det ydre miljø, hvilket er afgørende for lugtstyring. 

Når du dyrker indendørs planter, herunder cannabis, vil du blandt andet bruge gødning, næringsstoffer og pesticider. Selv om det faktisk kan medføre nogle fordele, kan det også føre til en ”generende” lugt. Den ubehagelige lugt kan være stærk og kan nå selv uden for vækst teltet. Derfor er du nødt til at investere i det bedste kulfilter til dit gro rum.

Hvordan man tager sig af et kulfilter

For at holde kulfilteret i højeste stand er her nogle af de vigtigste ting, du skal huske på:

  • For at rense filteret er alt, hvad du skal gøre, at fjerne det fra gro rummet. Tag det til et åbent rum, hvor du nemt kan rense det. Ryst det kraftigt for at fjerne snavs eller støv. Spray vand. Dyp det i vand med mild sæbe i ca. 15 minutter. Skyl og lad det tørre helt, før du sætter det tilbage i vækst teltet.
  • Når du har nået den maksimale kapacitet, skal du ikke forsøge at ”spare” den. Brug af det ud over dets levetid vil kompromittere dets ydeevne.

 

Sådan opstilles kulfilter i et gro rum

For at være sikker på kulfilterets bedste ydelse er her de ting, du skal gøre:

  • Tag kulfilteret ud af emballagen og gør dig klar til installationen. Placer den på udstødningen, og sørg for, at den sidder godt fast.
  • Når du installerer filteret, skal du sørge for at tilslutte det til udstødningssiden.
  • Der bør skabes en lufttæt forsegling mellem ventilator og filter. Hvis der er huller, vil det ikke gøre et effektivt job i filtrering.
  • Giv støtte til filteret for at sikre, at det ikke falder. Vælg den ønskede højde og sørg for at den ikke er for tæt eller for langt fra planterne.

 

Sådan vælges det bedste kulfilter 

Med de mange muligheder der er tilgængelige, er her nogle af de vigtigste faktorer at overveje for at sikre, at du ender med den rigtige beslutning:

  • Materiale: Det væsentligste materiale, der anvendes til opbygningen af ​​kulfilteret, er vigtigt ikke kun med hensyn til holdbarhed men også ydeevne. Premium materialer kan være dyrere, men de er helt sikkert værd at dine penge.
  • Alsidighed: Hvis du vil have den bedste værdi for pengene, skal du vælge en, der er multifunktionel. Med dette kan du have fordel af at vælge et produkt, der ikke kun fungerer som et kulfilter, men også som en inline- eller udstødningsventilator.
  • Pris: Det er fristende at ende med at vælge et produkt, der leveres med en billig pris. Det kan være nemt for tegnebogen, men når præstationer er kompromitteret, vil det være ubrugeligt. Prøv at finde den perfekte balance mellem kvalitet og pris.
  • Garanti: Dette er vigtigt, hvis du vil have ro i sindet. Inden for garantiperioden kan du garanteres, at den er fri for fejl.